Conditii de livrare

IMPORTANT
Conform Legii 295/2004 - privind regimul armelor si munitiilor - pentru achizitionarea unei arme cu destinatia autoaparare (pistoale cu gaze sau bile de cauciuc); tir sportiv (arme cu aer comprimat sau arbalete); paza si aparare (pistoale cu glont) sau vanatoare (carabine sau arme lise); precum si a munitiei aferente trebuie sa va prezentati personal la magazinul nostru, autorizat in comercializarea armelor si munitiilor, impreuna cu autorizatia de cumparare emisa de politie - serviciul arme (in cazul achizitionarii unei arme) sau permisul de port-arma (in cazul achizitionarii de munitii) si cartea de identitate.
 
Produsele care nu se incadreaza in categoria celor descrise mai sus se pot livra prin curier.
Livrarea se efectueaza in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii, cu exceptia produselor unde este specificat alt termen. Livrarea va fi efectuata prin intermediul FAN Courier.
Costul livrării prin curier este de 22.80 lei (TVA inclus) - pentru coletele a caror greutate nu depaseste 1 Kg. Pentru fiecare kg in plus se adauga un cost suplimentar de 1.38 lei (TVA inclus).
In cazul comenzilor care cuprind mai multe produse, costul final de livrare poate fi mai mic decat cel afisat.
Pentru localitatile care nu sunt in reteaua firmei de curierat mentionate, costul transportului va fi comunicat ulterior, inainte de livrare. Pentru mai multe informatii, accesati lista localitatilor din retea.
Vizualizare Mobile / Standard