Afumatoare BRADLEY Digital

Afumatoare BRADLEY Digital

Cod produs: dbradley
Disponibilitate: Precomanda
Preț: 2.399,00 Lei
Fără TVA: 2.015,97 Lei

Opțiuni disponibile


* Model :

Cant.:  

Specificatii:

  • Afumatoarea Bradley Smoker Original este controlata electric, iar pentru producerea fumului se folosesc biscuiti (brichete) din lemn tocat dintr-o singura esenta, astfel incat aroma sa fie puternica si pe deplin savurata. Arome: cires, stejar, mar, artar, nuc, anin, mesquit, hicori, amestec special, pacific si whiskey.
  • La fabricarea lor se foloseste o presiune foarte inalta si o cantitate insignifianta de aditiv aimentar (colagen). Pentru a nu emana gudron, biscuitii sunt incalziti strict 20 de minute pe plita electrica, dupa care printr-o noua alimentare, biscuitele epuizat este eliminat si stins in apa.
  • Intr-o ora, afumatoarea Bradley consuma doar trei biscuiti.
  • Procesul de afumare al carnii dureaza in medie 3 ore, la peste si fructe de mare 1 ora.
  • Se pot afuma in 20-30 minute branzeturi, legume, fructe, in functie de preferintele fiecaruia.
  • Consumul de energie electrica pentru producerea fumului este de 125W/h, iar al cuptorului de 500W/h.
  • Important! Carnea, pestele precum si celelalte alimente trebuie zvantate inainte de a fi introduse la afumat.
  • Putem afuma somon setam temperature la 105°C timp de o ora, dar daca dorim sa mancam BIO atunci folosim cuptorul la 50°C (pentru a nu distruge enzimele din peste) timp de patru ore si afumam tot o singura ora.
  • Se poate folosi cuptorul la 70°C (pentru a nu distruge enzimele din carne) timp de 6-7 ore si afumam doar timp de 3 ore.
  • Fumul produs de afumatorile Bradley este de patru ori mai curat decat la o afumatoare traditionala si de aceea le face sa fie atat de apreciate pentru ca prepara intr-adevar mancarea noastra preferata BIO.
  • Controlul fumului si al temperaturii fac ca noi sa obtinem o calitate deosebita de fiecare data a alimentelor preparate, in afumatorile Bradley.
  • Afumatorile Bradley nu trebuie supravegheate, ci doar oprite la ora care o dorim sau nici macar atat.
  • Nu trebuie afumata carnea in cantitati mari, pentru ca in timp se dezhidrateaza si nu mai poate fi consumata. Este ideal sa o pastram congelata si sa o preparam in afumatoarea Bradley in cantitatile pe care la consumam in 2-4 saptamani, pentru a fi suculenta, sanatoasa, proaspata si cu multa savoare.
  • Intretinearea afumatorii este foarte simpla. Incinta se curata imediat dupa utilizare cu un detergent de bucatarie pulverizabil, generatorul se curata de eventuale resturi de biscuiti prin intoarcere, iar plita de ardere a biscuitilor se curata cu smirghel de granulatie foarte mica.
  • Afumatoarea Bradley se foloseste in locuintele individuale, pensiuni, etc., in zone acoperite (terase), magazii, neetanse si lipsite de umiditate. In partea superioara afumatoarea are un orificiu de evacuare cu sistem de obturare reglabila, care poate pastra/ elimina fumul dupa placul utilizatorului
  • Se pot afuma alimentele, atat pe rafturile cromate cat si vertical, agatate de carlige.
  • Capacitate: 10kg.

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău           Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:



Vizualizare Mobile / Standard